Katon pinnoitus ja maalaus

Katon pinnoitus tuo lisävuosia katollesi

Kattotiili menettää väriään ja suojaavan pinnoitteensa vuosien saatossa. Huokoistunut tiili on otollinen kasvualusta ja alkaa kerätä kosteutta, jolloin se altistuu pakkasrapaumalle.
 
Katon pinnoitus ja maalaus suojaa kattoasi kosteutta ja kasvustoa vastaan sekä antaa tyylikkään ulkonäön katollesi. Tiilikaton pinnoitus palauttaa katon toiminnallisuuden ja jatkaa katon elinkaarta huomattavasti, jolloin voit siirtää kallista kattoremonttia tai välttyä siltä kokonaan. Pinnoituksessa ja maalauksessa käytämme korkealaatuisia IsoPaint -kattotuotteita.

Pinnoite suojaa tiiltä

Katon pinnoituksen vaiheet

Pinnoitustyö aloitetaan katon kuntokartoituksella, jossa tarkastetaan erityisesti tiilien ja aluskatteen kunto. Ennen katon pesua julkisivut ja ympäröivät kasvit suojataan tarpeen mukaan. Pesussa käytämme kuumavesipesuria ja Mosmatic -kattopesulaitteistoa. Näin tiilikatto saadaan puhtaaksi matalammalla paineella kattoa rasittamatta.

Katon pesun yhteydessä myös räystäskourut pestään ja julkisivut huuhdellaan. Tiilikaton pinnoitusta edeltää vielä kasvustontuhokäsittely, joka tuhoaa sienirihmastot tiilen sisältä.

Olemme paikallinen ja palveleva vesikattojen huoltoon
ja puhdistuksiin erikoistunut yritys.

Tiilikaton maalaus

Tiilikaton maalaus suoritetaan kahteen kertaan korkeapaineruiskulla, jolla varmistetaan maalin imeytyminen tiilen huokosiin. Tiilikaton maalaus muodostaa hengittävän mutta vettä eristävän pinnan. Tiilikatto voidaan maalata kaikilla perusväreillä. Tiilikaton maalaus mahdollistaa myös katteen värin vaihtamisen.
 
Katto voidaan huoltomaalata uudelleen 10-25 vuoden kuluttua ensimmäisestä maalauksesta. Huollon yhteydessä rikkinäiset tiilet vaihdetaan uusiin. Räystäät puhdistetaan ja kaikki läpiviennit ja kattoturvatuotteet tarkastetaan. Muita korjaustöitä ja huoltotoimenpiteitä tehdään sopimuksen mukaan.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!