Sammaleen poisto mekaanisesti

Sammaleen poisto tiilikatolta ja huopakatoilta

Kasvaako katollasi sammalta tai muuta kasvustoa?

Perinteisen painepesun lisäksi sammaleen poisto tiilikatolta tai huopakatolta voidaan tehdä myös sammaleen poistoaineella ilman painepesua ja vettä.

Tiilikatto esipuhdistetaan mekaanisesti, jolloin se saadaan jo erittäin puhtaaksi. Kun katto on esipuhdistettu sammaleesta ja muusta kasvustosta se käsitellään sammaleen poistoaineella, joka tuhoaa lopun kasvuston, sienirihmastot ja itiöt tiilen sisältä sekä antaa pitkäikäisen suojan uutta kasvustoa vastaan.

Sammaleen poisto tiilikatolta mekaanisesti on edullinen ja turvallinen ratkaisu erityisesti silloin kun tiilikaton pinnoite on vielä hyväkuntoinen tai kun halutaan hoitaa ensisijaisesti katolla olevaa kasvusto-ongelmaa.

Previous slide
Next slide

Sammal on myrkkyä katollesi – me tuhoamme sen!

Huopakaton puhdistus

Mekaaninen puhdistus soveltuu hyvin myös huopakaton huoltoon. Huopa on karkeapintainen kate, joka antaa kasvustolle erinomaisen alustan. Alkavaan kasvustoon kannattaa reagoida välittömästi. Huopakaton puhdistuksessa on noudatettava erityistä varovaisuutta, ettei katteen pintaa vahingoiteta liian voimakkailla toimenpiteillä.

Käyttämämme sammaleenpoistoaine vastaa erityisen hyvin tähän tarpeeseen. Huopakatolle tehdään esipuhdistus, jossa sammaleen poisto katolta tehdään mekaanisesti ilman painepesua. Huonokuntoinen huopakate voidaan tarvittaessa myös pinnoittaa.
Previous slide
Next slide

Olemme paikallinen ja palveleva​ vesikattojen huoltoon ja puhdistuksiin erikoistunut yritys

Katon kunnon tarkastus huollon yhteydessä

Katon huollon yhteydessä vaihdetaan myös rikkoutuneet tiilet, puhdistetaan räystäskourut ja tarkastetaan läpiviennit sekä kattoturvatuotteiden kunto. Muut korjaukset ja huoltotoimenpiteet tehdään ennalta sovitun mukaisesti. Toteutamme tarvittaessa myös katon pinnoitukset.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Hyödynnä kotitalousvähennys jopa 4.000 €