Tiilikaton huolto

Tiilikaton huolto on hyvä suorittaa keväällä ja syksyllä, jolloin irtoroskat puhdistetaan katolta. Samalla myös räystäskourut tyhjennetään. Kun tiilikatto huolletaan kaksi kertaa vuodessa, pystytään ongelmakohtiin reagoimaan välittömästi, esim. rikkoutuneet tiilet saadaan vaihdettua nopeasti. Huollon yhteydessä on helppo tarkastaa myös läpivientien ja kattoturvatuotteiden kunto.

 
LS Kattoservice on paikallinen yritys ja teemme työt kattojen pesuun kehitetyllä laitteistolla ja aina omalla henkilökunnalla. Palvelumme on joustavaa ja nopeaa sekä panostamme työn laatuun. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.
Previous
Next

Kun tiilikaton huolto ei enää riitä

Kun tiilikatteen pinnoite on kulunut pois tai katolla alkaa esiintyä kasvustoa tulee ajankohtaiseksi laajempi kattohuolto, jossa tiilen toiminnallisuus palautetaan pinnoittamalla tai maalaamalla, jolla saavutetaan seuraavat edut:

  • rapautuminen pysähtyy 
  • katosta tulee turvallinen ja vettä pitävä 
  • lisää katon käyttöikää 
  • kosteutta ja likaa hylkivä pinta 
  • vähäisempi huollon tarve 
  • kiinteistön arvon nousu
Previous
Next

Tiilikaton huolto ja pesu on erikoisalaamme

Olemme paikallinen ja palveleva vesikattojen huoltoon ja puhdistuksiin erikoistunut yritys.

Kutsu LS Kattoservice Oy:n ammattilainen kartoittamaan tiilikaton huoltotarpeesi. Tulemme mielellämme kertomaan eri huoltovaihtoehdoista ja teemme kohteeseen aina kuntokartoituksen, jotta voimme tarjota parhaimman ratkaisun juuri sinun katollesi. Saat aina kirjallisen tarjouksen kattosi huollosta.
 
Toimialuettamme on Turku sekä lähikunnat: Raisio, Naantali, Kaarina ja muu Varsinais-Suomi.
 
Tarjoamme kattohuoltopalveluita myös huopa-, pelti- ja mineriittikatoille.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!